DSpace Repository

ФОРМУВАННЯ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО РІВНЯ СПОЖИВАННЯ НА РИНКУ ПРОДУКЦІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Show simple item record

dc.contributor.author Ушкаренко, Ю. В.
dc.contributor.author Ushkarenko, Iu. V.
dc.date.accessioned 2019-12-24T10:56:31Z
dc.date.available 2019-12-24T10:56:31Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/9755
dc.description Ушкаренко, Ю. В. Формування та забезпечення оптимального рівня споживання на ринку продукції харчової промисловості / Ю. В. Ушкаренко // Глобальні та національні проблеми економіки. – 2017. – Вип. № 16. – С. 504-508. Режим доступу: http://global-national.in.ua/issue-16-2017 uk_UA
dc.description.abstract У статті визначено структуру ринку продукції харчової промисловості Херсонської області. Встановлено, що ефективність функціонування харчової промисловості характеризує рівень продовольчої забезпеченості та рівень задоволення потреб населення в продуктах харчування щодо науково обґрунтованих норм. Виявлено причини низького рівня споживання продуктів у розрахунку на душу населення. Запропоновано шляхи здійснення структурної перебудови у виробництві продовольчих товарів. В статье определена структура рынка продукции пищевой промышленности Херсонской области. Установлено, что эффективность функционирования пищевой промышленности характеризует уровень продовольственной обеспеченности и уровень удовлетворения потребностей населения в продуктах питания по отношению к научно обоснованным нормам. Выявлены причины низкого уровня потребления продуктов в расчете на душу населения. Предложены пути осуществления структурной перестройки в производстве продовольственных товаров. The article defined the structure on the market of food products Kherson region. Established that the efficiency of the food industry determined the level of food security and needs of the population in food towards scientifically based standards. The reasons for low consumption product per capita. The ways of implementation of structural adjustment in the production of food. uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject продукти харчування uk_UA
dc.subject ринок продовольчих товарів uk_UA
dc.subject продовольчий кошик uk_UA
dc.subject раціональне харчування uk_UA
dc.subject прожитковий мінімум uk_UA
dc.subject межа малозабезпеченості uk_UA
dc.subject фізіологічний мінімум uk_UA
dc.subject пищевая промышленность uk_UA
dc.subject продукты питания uk_UA
dc.subject рынок продовольственных товаров uk_UA
dc.subject продовольственная корзина uk_UA
dc.subject рациональное питание uk_UA
dc.subject прожиточный минимум uk_UA
dc.subject предел малообеспеченности uk_UA
dc.subject физиологический минимум uk_UA
dc.subject food industry uk_UA
dc.subject food uk_UA
dc.subject food market uk_UA
dc.subject grocery shopping uk_UA
dc.subject nutrition uk_UA
dc.subject cost of living uk_UA
dc.subject low income limit uk_UA
dc.subject physiological minimum uk_UA
dc.title ФОРМУВАННЯ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО РІВНЯ СПОЖИВАННЯ НА РИНКУ ПРОДУКЦІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ uk_UA
dc.title.alternative FORMATION AND OPTIMIZATION OF CONSUMPTION ON THE FOOD MARKET PRODUCTS uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account