DSpace Repository

МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Show simple item record

dc.contributor.author Орленко, О. В.
dc.contributor.author Носова, І. О.
dc.date.accessioned 2019-10-04T07:11:26Z
dc.date.available 2019-10-04T07:11:26Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/9369
dc.description Методичні рекомендації до проведення практичних занять, самостійної роботи та контролю знань з дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр», галузі знань 24. Сфера обслуговування, спеціальності 241. Готельно-ресторанна справа / уклад. : О. В. Орленко, І. О. Носова. – Херсон, 2019. – 80 с. uk_UA
dc.title МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account