DSpace Repository

КОМПОНЕНТНИЙ АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СКЛАДОВОЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Show simple item record

dc.contributor.author Шерман, Є. М
dc.contributor.author Шерман, М. І.
dc.contributor.author Самчинська, Я. Б.
dc.date.accessioned 2018-10-09T12:39:37Z
dc.date.available 2018-10-09T12:39:37Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/7162
dc.description Шерман, М. І. Компонентний аналіз організаційної складової розвитку підприємств харчової промисловості Херсонської області / М. І. Шерман, Є. М. Шерман, Я. Б. Самчинська // International Scientific and Practical Conference “WORLD SCIENCE Proceedings of the III International Scientific and Practical Conference "The goals of the World Science 2017" (January 31, 2017, Dubai, UAE). - 2017. - № 2(18), Vol. 3. - Р. 14-20. uk_UA
dc.description.abstract The article deals with the component analysis of the development levels of food industry enterprises on the example of Kherson creameries. It is aimed at determination of their real development level, working up of measures for increasing the low level and fixing of the high development level of the enterprises under research. The basic organizational and economic components are established, which provide the management efficiency of food industry enterprises: managerial, information- communication, personnel and motivational. uk_UA
dc.subject integral assessment uk_UA
dc.subject organizational and economic mechanism of the enterprise uk_UA
dc.subject food industry enterprises uk_UA
dc.subject component uk_UA
dc.subject analysis uk_UA
dc.title КОМПОНЕНТНИЙ АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СКЛАДОВОЇ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account