DSpace Repository

Cировинні зони круповиробництва як формуюча імпортозаміщення у харчовій промисловості України.

Show simple item record

dc.contributor.author Орленко, О. В.
dc.date.accessioned 2017-11-16T11:06:26Z
dc.date.available 2017-11-16T11:06:26Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/4677
dc.description Орленко, О. В. Cировинні зони круповиробництва як формуюча імпортозаміщення у харчовій промисловості України / О. В. Орленко, Г. Є. Жуйков // Агробізнес : проблеми, сучасний стан та перспективи розвитку : колективна монографія / за заг. ред. : Г. Є. Жуйкова, В. С. Ніценка (розділ в колективній монографії). – Кн. 3. – Одеса : ТОВ «Лерадрук», 2013. – 576 с. uk_UA
dc.language.iso ua uk_UA
dc.title Cировинні зони круповиробництва як формуюча імпортозаміщення у харчовій промисловості України. uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account