DSpace Repository

Особливості розвитку інтеграції підприємств при виробництві харчової продукції в умовах виходу на європейські ринки

Show simple item record

dc.contributor.author Чмут, А. В.
dc.date.accessioned 2017-11-06T11:10:23Z
dc.date.available 2017-11-06T11:10:23Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/4231
dc.description Чмут, А. В. Особливості розвитку інтеграції підприємств при виробництві харчових продуктів в умовах виходу на європейські ринки / А. В. Чмут // Теорія і практика регіонального розвитку : колективна монографія. - Дніпро : Герда, 2016. – С. 539-546. uk_UA
dc.title Особливості розвитку інтеграції підприємств при виробництві харчової продукції в умовах виходу на європейські ринки uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account