DSpace Repository

Інституційні підходи до створення та інвестування сировино-продовольчих зон круп’яної галузі України

Show simple item record

dc.contributor.author Орленко, О. В.
dc.date.accessioned 2017-10-31T08:02:18Z
dc.date.available 2017-10-31T08:02:18Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri http://eKhSUIR.kspu.edu/handle/123456789/4159
dc.description Орленко, О. В. Інституційні підходи до створення та інвестування сировино-продовольчих зон круп’яної галузі України / О. В. Орленко // Актуальні питання сталого розвитку економіки : збірник наукових статей. – Дніпропетровськ, 2012. – С. 97-103. uk_UA
dc.description.abstract Досліджено інституційні підходи до створення та інвестування сировинно - продовольчих зон крупяної галузі у формуванні збалансованого продовольчого ринку України. Висвітлено комплекс заходів щодо підвищення конкурентноспроможності продукції крупяної галузі. Рассмотрены институционные подходы к созданию и инвестицированию сырьевых продовольственных зон крупяной отрасли в формировании сбалансированного продовольственного рынка Украины. Отражен комплекс мероприятий по повышению конкурентноспособности продукции крупяной отрасли. In the article the institucionnye going is considered near creation and investing of raw material food areas of industry of goats in forming of the balanced food market of Ukraine. The complex of measures is reflected on the increase of competitiveness of products of industry of groats. uk_UA
dc.language.iso ua uk_UA
dc.title Інституційні підходи до створення та інвестування сировино-продовольчих зон круп’яної галузі України uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account