dc.contributor.author |
Орленко, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2017-10-31T08:02:18Z |
|
dc.date.available |
2017-10-31T08:02:18Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.uri |
http://eKhSUIR.kspu.edu/handle/123456789/4159 |
|
dc.description |
Орленко, О. В. Інституційні підходи до створення та інвестування сировино-продовольчих зон круп’яної галузі України / О. В. Орленко // Актуальні питання сталого розвитку економіки : збірник наукових статей. – Дніпропетровськ, 2012. – С. 97-103. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Досліджено інституційні підходи до створення та інвестування сировинно - продовольчих зон крупяної галузі у формуванні збалансованого продовольчого ринку України. Висвітлено комплекс заходів щодо підвищення конкурентноспроможності продукції крупяної галузі. Рассмотрены институционные подходы к созданию и инвестицированию сырьевых продовольственных зон крупяной отрасли в формировании сбалансированного продовольственного рынка Украины. Отражен комплекс мероприятий по повышению конкурентноспособности продукции крупяной отрасли. In the article the institucionnye going is considered near creation and investing of raw material food areas of industry of goats in forming of the balanced food market of Ukraine. The complex of measures is reflected on the increase of competitiveness of products of industry of groats. |
uk_UA |
dc.language.iso |
ua |
uk_UA |
dc.title |
Інституційні підходи до створення та інвестування сировино-продовольчих зон круп’яної галузі України |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |