DSpace Repository

ПІСОЧНЕ ПЕЧИВО З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКІВ ХУРМИ

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, О. В.
dc.contributor.author Dzyundzya, O. V.
dc.date.accessioned 2017-10-26T09:54:15Z
dc.date.available 2017-10-26T09:54:15Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/4114
dc.description Дзюндзя, О. В. Пісочне печиво з використанням порошків хурми / О. В. Дзюндзя // Современные направления теоретических и прикладных исследований 2013 : сб. науч. трудоd SWorld матер. междунар. науч.-практ. конф. ( м. Одеса, 19-30 березня 2013 р.). - Одесса : КУПРИЕНКО, 2013. - Вип. 1, т. 4. - С. 60-63. uk_UA
dc.description.abstract Наведено дослідження по використанню порошків з хурми в виробництві борошняних кондитерських виробів. Попередні проробки підтвердили доцільність заміни частини борошна на порошок з хурми, що дозволить знизити енергетичну цінність і збільшити біологічну цінність розроблених виробів. Presents research on the use of powders of persimmon in the production of confectionery. Preliminary study confirmed the expediency of replacing part of the flour on the powder from persimmon, that will enable to reduce the energy value and increase the biological value of the developed products. uk_UA
dc.subject порошки хурми, напівфабрикат, борошняні кондитерські вироби. uk_UA
dc.subject powders of persimmon, semi-finished product, farinaceous confectionery products uk_UA
dc.title ПІСОЧНЕ ПЕЧИВО З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКІВ ХУРМИ uk_UA
dc.title.alternative SHORTCUT WITH THE USE OF POWDERS OF PERSIMMON uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account