DSpace Repository

Новітні технології фруктових соусів

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, О. В.
dc.contributor.author Dzyundzya, O. V.
dc.date.accessioned 2017-10-26T09:39:15Z
dc.date.available 2017-10-26T09:39:15Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/4113
dc.description Дзюндзя, О. В. Новітні технології фруктових соусів / О. В. Дзюндзя // Персперкивные инновации в науке, образовании и транспорте : сб. науч. трудов SWorld матер. междунар. науч.-практ. конф. - Иваново : МАРКОВА А. Д., 2013. - Вып. 4, т. 17. - С. 51-54. uk_UA
dc.description.abstract Наведено дослідження по використанню суміші порошків з хурми, банану і ананасу в виробництві фруктових соусів. Попередні проробки підтвердили доцільність використання суміші порошків з хурми, ананасу і бананів та заміну крохмалю вівсяним борошном, що дозволяє знизити енергетичну цінність і збільшити біологічну цінність розроблених виробів. Studies on the use of mixture of powders of palm, banana and pineapple production of fruit sauces. Preliminary studies have confirmed the feasibility of using the mixture of powders from persimmon, pineapple and bananas and replacement of starch oatmeal, that allows to reduce the energy value and increase the biological value of the developed products. uk_UA
dc.subject порошки хурми, фруктові соуси, вівсяне борошно. uk_UA
dc.subject powders persimmon fruit sauces, oat flour uk_UA
dc.title Новітні технології фруктових соусів uk_UA
dc.title.alternative THE LATEST TECHNOLOGIES OF FRUIT SAUCES. uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account