DSpace Repository

КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКІВ ХУРМИ

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, О. В.
dc.contributor.author Ярошенко, Н. Ю.
dc.date.accessioned 2017-10-26T07:32:33Z
dc.date.available 2017-10-26T07:32:33Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/4107
dc.description Дзюндзя, О. В. Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми / О. В. Дзюндзя, Н. Ю. Ярошенко // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. - Чернівці : ЧТЕІ КНТЕУ, 2013. - Вип. 2(50). - С. 358-362. uk_UA
dc.description.abstract Наведено дослідження щодо використання порошків з хурми у виробництві борошняних кондитерських виробів. Попередні проробки підтвердили доцільність заміни частини борошна на порошок з хурми, що дозволить знизити енергетичну цінність і збільшити біологічну цінність розроблених виробів. Приведены исследования по использованию порошков из хурмы в производстве мучных кондитерских изделий. Предварительные проработки подтвердили целесообразность замены части муки на порошок из хурмы, что позволит снизить энергетическую ценность и увеличить биологическую ценность разработанных изделий. Presents research on the use of powders of persimmon in the production of confectionery. Preliminary study confirmed the expediency of replacing part of the flour on the powder from persimmon, that will enable to reduce the energy value and increase the biological value of the developed products. uk_UA
dc.subject порошки хурми, напівфабрикат, борошняні кондитерські вироби. uk_UA
dc.title КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКІВ ХУРМИ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account