DSpace Repository

ВПРОВАДЖЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Show simple item record

dc.contributor.author Яковенко, А. В.
dc.date.accessioned 2023-01-17T15:08:59Z
dc.date.available 2023-01-17T15:08:59Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/123456789/16880
dc.description Яковенко, А. В. Впровадження концепції здорового харчування в закладах ресторанного господарства = Implementation of the concept of healthy food in restaurants: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / А. В. Яковенко ; наук. керівник д.е.н., професор О. В. Орленко; Міністерство освіти і науки України ; Херсонський держ. ун-т, Ф-т бізнесу і права, Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – Херсон : ХДУ, 2022. – 48 с. uk_UA
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню концепції впровадження здорового харчування в закладах ресторанного господарства. Перед суб’єктами постають такі завдання як принципи правильного харчування, досвід втручання європейських країн в сферу громадського харчування, особливості меню, спосіб приготування страв. Аналіз культури харчування в Європі та США, оцінка найкорисніших для здоров'я кухонь світу, тренди здорового харчування, алгоритм відкриття кафе здорового харчування. The qualification work is deveted to researching the concept of introducing healthy food in restaurants. Subjects are faced with such tasks as the principles of proper nutrition, the experience of intervention of European countries in the field of public catering, the peculiarities of the menu, the method of cooking. Analysis of food culture in Europe and the USA, evaluation of the world's healthiest cuisines, healthy food trends, algorithm for opening a healthy food cafe. uk_UA
dc.subject заклади здорового харчування uk_UA
dc.subject здорова їжа uk_UA
dc.subject здоровий спосіб життя uk_UA
dc.subject органічна кухня uk_UA
dc.subject healthy food establishments uk_UA
dc.subject healthy food uk_UA
dc.subject healthy lifestyle uk_UA
dc.subject organic cuisine uk_UA
dc.title ВПРОВАДЖЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА uk_UA
dc.title.alternative IMPLEMENTATION OF THE CONCEPT OF HEALTHY FOOD IN RESTAURANTS uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account