DSpace Repository

Концептуальні підходи до підготовки фахівців готельно-ресторанної справи

Show simple item record

dc.contributor.author Носова, І. О.
dc.contributor.author Машкова, О. В.
dc.contributor.author Хаст, Л. Г.
dc.date.accessioned 2015-11-23T12:55:05Z
dc.date.available 2015-11-23T12:55:05Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/1271
dc.description Носова, І. О. Концептуальні підходи до підготовки фахівців готельно-ресторанної справи / І. О. Носова // SCIENCE AND EDUCATION A NEW DIMENSION. – 2013. – VOL. 1. – P. 174-179. uk_UA
dc.subject вища освіта uk_UA
dc.subject навчальний план uk_UA
dc.subject системні методи uk_UA
dc.subject компетентісний підхід uk_UA
dc.subject готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Концептуальні підходи до підготовки фахівців готельно-ресторанної справи uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account