DSpace Repository

ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Show simple item record

dc.contributor.author Орленко, О. В.
dc.contributor.author Ярошенко, Н. Ю.
dc.date.accessioned 2019-10-04T06:45:31Z
dc.date.available 2019-10-04T06:45:31Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/9364
dc.description Орленко, О. В. Технологія харчових продуктів функціонального призначення: методичні рекомендації до проведення практичних робіт і виконання контрольної роботи денної і заочної форми навчання для здобувачів ступеня вищої освіти магістр галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / О.В. Орленко, Н. Ю. Ярошенко. – Херсон : Видавництво ХДУ, 2019. – 25 с. uk_UA
dc.title ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account