DSpace Repository

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ ПАРОКОНВЕКТОМАТІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Show simple item record

dc.contributor.author Якимчук, Д. М.
dc.contributor.author Грицай, О. К.
dc.contributor.author Кармаліта, А. К.
dc.date.accessioned 2018-12-13T11:34:21Z
dc.date.available 2018-12-13T11:34:21Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/7745
dc.description Якимчук, Д. М. Переваги використання пароконвектоматів в закладах ресторанного господарства / Д. М. Якимчук, О. К. Грицай, А. К. Кармаліта // “Інноваційні технології у підготовці фахівців технологічної, професійної освіти та сфери обслуговування” : матер. V Всеукр. наук.-практ. конф. – 2017/10. – С. 236-240. uk_UA
dc.title ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ ПАРОКОНВЕКТОМАТІВ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account