DSpace Repository

УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇЇ ТА ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНОРЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ

Show simple item record

dc.contributor.author Якимчук, Д. М.
dc.date.accessioned 2018-12-12T10:48:41Z
dc.date.available 2018-12-12T10:48:41Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/7725
dc.description Якимчук, Д. М. УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇЇ ТА ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНОРЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ : авторська програма навчальної дисципліни підготовки бакалавра напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа Шифр за ОПП 1.3.22 / Д. М. Якимчук. - Херсон, 2017. - 11 с. uk_UA
dc.description.abstract Основою вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» є реалізація змісту освіти відповідно до освітньо-професійної програми підготовки студентів напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» у засвоєнні студентами обсягу знань, необхідних у подальшій професійній діяльності; у набутті навичок щодо застосування теоретичних знань у галузі управляння якістю продукції та послуг, а також навичок самостійної, творчої роботи, що знадобляться для впровадження інновацій в сфері гостинності. Під час вивчення дисципліни студенти набувають практичних знання та навички оцінки рівня якості готельних і ресторанних послуг, розробки та впровадження систем управління якості продукції та послуг закладів гостинності, а також ефективного їх функціонування. uk_UA
dc.title УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇЇ ТА ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНОРЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account