dc.contributor.author |
Якимчук, Д. М. |
|
dc.date.accessioned |
2018-12-12T10:48:41Z |
|
dc.date.available |
2018-12-12T10:48:41Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.uri |
http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/7725 |
|
dc.description |
Якимчук, Д. М. УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇЇ ТА ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНОРЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ : авторська програма навчальної дисципліни підготовки бакалавра напряму підготовки 6.140101 Готельно-ресторанна справа Шифр за ОПП 1.3.22 / Д. М. Якимчук. - Херсон, 2017. - 11 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Основою вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» є реалізація змісту освіти відповідно до освітньо-професійної програми підготовки студентів напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» у засвоєнні студентами обсягу знань, необхідних у подальшій професійній діяльності; у набутті навичок щодо застосування теоретичних знань у галузі управляння якістю продукції та послуг, а також навичок самостійної, творчої роботи, що знадобляться для впровадження інновацій в сфері гостинності. Під час вивчення дисципліни студенти набувають практичних знання та навички оцінки рівня якості готельних і ресторанних послуг, розробки та впровадження систем управління якості продукції та послуг закладів гостинності, а також ефективного їх функціонування. |
uk_UA |
dc.title |
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇЇ ТА ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНОРЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |