dc.contributor.author |
Дзюндзя, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Dzyundzya, O. V. |
|
dc.date.accessioned |
2017-10-26T08:43:18Z |
|
dc.date.available |
2017-10-26T08:43:18Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.uri |
http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/4111 |
|
dc.description |
Дзюндзя, О. В. Технологія мусів функціонального призначення / О. В. Дзюндзя // Інформаційні технології в освіті, науці та виробництві. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 298-304. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Новою перспективною сировиною є плоди хурми, що містять цінні біологічно активні речовини:
вітаміни, антиоксиданти, органічні кислоти, пектинові речовини, макро- та мікроелементи. Використання в технології солодких страв порошків та сухофруктів з хурми дозволить покращити їх харчову цінність завдяки наявності в них значної кількості есенційних речовин. |
uk_UA |
dc.title |
Технологія мусів функціонального призначення. |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Tehnology mousse functional purpose. |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |