DSpace Repository

Технологія мусів функціонального призначення.

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, О. В.
dc.contributor.author Dzyundzya, O. V.
dc.date.accessioned 2017-10-26T08:43:18Z
dc.date.available 2017-10-26T08:43:18Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/handle/123456789/4111
dc.description Дзюндзя, О. В. Технологія мусів функціонального призначення / О. В. Дзюндзя // Інформаційні технології в освіті, науці та виробництві. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 298-304. uk_UA
dc.description.abstract Новою перспективною сировиною є плоди хурми, що містять цінні біологічно активні речовини: вітаміни, антиоксиданти, органічні кислоти, пектинові речовини, макро- та мікроелементи. Використання в технології солодких страв порошків та сухофруктів з хурми дозволить покращити їх харчову цінність завдяки наявності в них значної кількості есенційних речовин. uk_UA
dc.title Технологія мусів функціонального призначення. uk_UA
dc.title.alternative Tehnology mousse functional purpose. uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account