Актуальність роботи у сучасних економічних та соціальних умовах велике значення має сфера громадського харчування загалом та кавова галузь зокрема. Стрімка європеїзація України призвела до культурних перетворень у сфері ...
На сучасному етапі розвиток підприємств готельного господарства зумовлено тим, що управління ефективності діяльності господарюючого суб’єкта сфери індустрії гостинності є одним із пріоритетних завдань сфери обслуговування, ...
Громадське харчування – галузь, яка в справжній час активно розвивається, зростає число закладів, якість обслуговування, асортимент пропонованих послуг, а значить, зростає і конкуренція. Погіршуються проблеми для гравців ...
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню винно-гастрономічного туризму як важливого аспекту сучасної туристичної індустрії. Зростаючий інтерес до гастрономічного туризму, зокрема до винних маршрутів. є показником змін ...
Інновації на сучасному етапі є ключовим фактором економічного розвитку сучасних держав Їх розробка та впровадження вимагають значних трудових, фінансових та організаційних ресурсів, але вирішення відповідних завдань необхідне ...
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню концепції впровадження інноваційних процесів у розвитку сучасного круїзного туризму. The qualification work is dedicated to researching the concept of introducing innovative ...