dc.contributor.author |
Ярошенко, Н. Ю. |
|
dc.date.accessioned |
2015-11-26T11:28:03Z |
|
dc.date.available |
2015-11-26T11:28:03Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.uri |
http://eKhSUIR.kspu.edu/handle/123456789/1320 |
|
dc.description |
Ярошенко, Н. Ю. Використання фітопорошку з коріння горця зміїного у технологіях пряничних виробів / Н. Ю. Ярошенко // Наукові праці ОНАХТ : зб. наук. праць / гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – Вип. 46, т. 1. - С. 170-174. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті розглядається можливість використання та розроблення
технології виробів підвищеної харчової цінності фітопорошку з коріння
горця зміїного, як джерела функціональних інгредієнтів у рецептурах
пряничного тіста.
This paper deals with possibility of using and development of technology
products increased the nutritional value powders of plants from the roots of
polygonum snake as a source of functional ingredients in recipes the
gingerbread dough. |
uk_UA |
dc.subject |
біологічно активні речовини |
uk_UA |
dc.subject |
борошняні кондитерські вироби |
uk_UA |
dc.subject |
антиоксиданти |
uk_UA |
dc.subject |
флавоноїди |
uk_UA |
dc.subject |
катехіни |
uk_UA |
dc.subject |
корінь горця зміїного |
uk_UA |
dc.subject |
харчові волокна |
uk_UA |
dc.title |
ВИКОРИСТАННЯ ФІТОПОРОШКУ З КОРІННЯ ГОРЦЯ ЗМІЇНОГО У ТЕХНОЛОГІЯХ ПРЯНИЧНИХ ВИРОБІВ |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |