DSpace Repository

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ

Show simple item record

dc.contributor.author Ніколаєнко, Е. В.
dc.date.accessioned 2020-07-22T07:46:48Z
dc.date.available 2020-07-22T07:46:48Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ekhsuir.kspu.edu/123456789/11384
dc.description Ніколаєнко, Е. В. Забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства в сучасних умовах = Ensuring the competitiveness of enterprise products in modern conditions : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Е. В. Ніколаєнко; наук. керівник к.е.н., доцент К. М. Синякова ; Міністерство освіти і науки України ; Херсонський держ. ун-т, Ф-т економіки і менеджменту, Кафедра менеджменту і адміністрування. – Херсон : ХДУ, 2020. – 62 с. uk_UA
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота присвячена висвітленню теоретичних основ та практичних рекомендацій в галузі забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства в сучасних умовах господарювання. Визначено сутність та принципи забезпечення конкурентоспроможності продукції сучасних підприємств; надано організаційно-економічну характеристику діяльності ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» та досліджено його конкурентне середовище; проаналізовано конкурентоспроможність продукції ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат»; запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат»; визначено напрями вдосконалення якості продукції ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» в контексті підвищення її конкурентоспроможності. Qualification work is devoted to the coverage of theoretical foundations and practical recommendations in the field of ensuring the competitiveness of enterprise products in modern business conditions. The essence and principles of ensuring the competitiveness of modern enterprises are determined; the organizational and economic characteristic of activity of PJSC "Khersonskyi Khlibokombinat" is given and its competitive environment is investigated; the competitiveness of the products of PJSC " Khersonskyi Khlibokombinat " was analyzed; proposed ways to increase the competitiveness of products of PJSC " Khersonskyi Khlibokombinat "; identified areas for improving the quality of products of PJSC " Khersonskyi Khlibokombinat" in the context of increasing its competitiveness. uk_UA
dc.subject конкурентоспроможність uk_UA
dc.subject продукція uk_UA
dc.subject підприємство uk_UA
dc.subject конкурентне середовище uk_UA
dc.subject competitiveness uk_UA
dc.subject products uk_UA
dc.subject enterprise uk_UA
dc.subject competitive environment uk_UA
dc.title ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ uk_UA
dc.title.alternative ENSURING THE COMPETITIVENESS OF ENTERPRISE PRODUCTS IN MODERN CONDITIONS uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account